اعلام نرخ مصوب بلیط اتوبوس برای سفر‌های اربعین به مرز چذابه مبلغ و شرایط وام اربعین دانشجویی اعلام شد + جزئیات زمان شارژ کالابرگ الکترونیک دهک‌های چهارم تا هفتم اعلام شد شرایط خرید ارز اربعین در «بله» اعلام شد آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی چند شد؟ دادستان کل کشور: افزایش قیمت برنج در شرایط فعلی به هیچ‌عنوان قابل قبول نیست جزئیات دریافت تسهیلات مسکن کارگری واریز حقوق تیر بازنشستگان از فردا یکشنبه ۲۹ تیر خرید طلای آنلاین شرطی شد + جزئیات قیمت سکه امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / نیم سکه چند شد؟ قیمت طلا امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / طلای ۱۸ عیار چقدر افزایش داشت؟ عبور مصرف برق از ۸۰ هزار مگاوات / استان‌های پر مصرف کدام‌اند؟ قیمت روز خودرو‌های سایپا و ایران خودرو امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه پارسیان، امروز ۲۸ تیر ۱۴۰۴ آبفا: ذخایر سد‌های تهران در پایین‌ترین وضعیت خود قرار دارد/ مجتمع‌های مسکونی چند طبقه، مخزن و پمپ نصب کنند

کاهش قیمت مرغ از نیمه آذر در بازار

به گفته مشاور ارشد اتحادیه مرغداران گوشتی قیمت مرغ از نیمه آذر در بازار کاهش می یابد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۸ - ۳۰ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 21
کد خبر: ۱۱۰۶۴۲

به گزارش راهبرد معاصر محمد کمالی سروستانی مشاور ارشد اتحادیه مرغداران گوشتی اظهار کرد: فروشندگان جوجه یکروزه چندبرابر نرخ مصوب و با قیمت های دلخواه اقدام به عرضه جوجه به مرغداران می کنند، هرچند تمهیداتی در سامانه سماصط داشتیم، اما متاسفانه واسطه هایی که در این جریان هستند بازار سیاه ایجاد کردند.

وی عطش تولیدکنندگان برای جوجه ریزی را یکی از علل افزایش قیمت اعلام کرد و افزود: نرخ اعلامی مرغ بر مبنای جوجه ۶ هزار تومانی بوده، اما عرضه با نرخ بالاتر بر قیمت تمام شده اثر می گذارد.

کمالی سروستانی ادامه داد: با توجه به حجم جوجه ریزی آبان، مرغ بیشتری وارد بازار می شود، ضمن آنکه یک مقدار مرغ منجمد وارد کشور شده که نسبت به این قیمت ها اعتراض داریم چرا که منجر به زیان تولیدکننده می شود که با استمرار این روند پایداری تولید در معرض خطر قرار می گیرد.

مشاور ارشد اتحادیه مرغداران گوشتی با اشاره به اینکه قیمت تمام شده مرغ با احتساب نرخ فعلی جوجه بالای ۲۰ هزار تومان است، بیان کرد: هم اکنون قیمت مرغی که در شبکه توزیع عرضه می شود، گرانفروشی نیست، بلکه بدلیل هزینه های تولید، بالاست.

وی از عرضه روزانه ۷ تا ۸ هزار تن مرغ گرم در بازار خبر داد و گفت: برآوردها حاکی از آن است که از ۱۵ آذر به بعد با افزایش عرضه، بازار کمی متعادل تر شود.

کمالی سروستانی با اشاره به اینکه آمار دقیقی از تلفات بیماری آنگارا نداریم، گفت: نیاز است سازمان دامپزشکی تیم های شناسایی اعزام کند چرا که بیماری آنگار بین ۳ تا ۵ هفتگی تلفات بالایی ایجاد می کند .

مشاور ارشد اتحادیه مرغداران گوشتی در پایان تصریح کرد: با توجه به آنکه واکسن به میزان کافی در کشور نیست؛ بنابراین اگر بیماری آنگارا وارد گله ای شود، می‌تواند ۷۰ تا ۸۰ درصد خسارت وارد کند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار